Preguntes Freqüents (FAQs) pel COVID-19

Està oberta l'Oficina de Turisme?

Sí, l'Oficina de Turisme va reobrir al públic el dilluns 6 de juliol de 2020 seguint els protocols higiènics recomanats per la Generalitat de Catalunya, tot i que amb les noves restriccions anunciades a principis d'any (2021), l'Oficina de Turisme restarà tancada els caps de setmana fins a nou avís. L'horari d'atenció al públic serà de 9 a 15 hores, de dilluns a divendres.

Com puc contactar amb l'Oficina de Turisme?

M'ATENDRAN PRESENCIALMENT?

Sí, també per telèfon al 977 86 17 33 i per correu electrònic turisme@montblanc.cat 

L'horari d'atenció presencial es pot veure alterat per les restriccions de mobilitat. En aquests moments l'Oficina de Turisme està tancada els caps de setmana.

PUC RESERVAR UNA VISITA GUIADA?
Totes les visites guiades estan suspeses provisionalment i fins a nou avís. Excepte en casos excepcionals com l'actual, a la Oficina de Turisme disposem de visites guiades cada dia. És imprescindible reservar prèviament a través del formulari del web (ara desactivat). 

Es mantenen els esdeveniments programats en el calendari?

LA VERMUTADA POPULAR I MUSICAL?

No, l'esdeveniment programat per l'11 i 12 d'abril no es va poder celebrar per la crisi del coronavirus. 

LA SETMANA MEDIEVAL?

No. L'Associació de la Setmana Medieval va decidir suspendre la 33a edició de la Setmana Medieval de Sant Jordi, que s'havia de celebrar del 17 al 26 d'abril d'aquest 2020. La crisi sanitària mundial generada pel coronavirus i l'estat d'alarma fa inviable que pocs dies després es pugui celebrar amb normalitat la festa.

BRICKÀNIA?

No. Les previsions a curt i llarg termini fan totalment inviable la celebració d'aquesta edició. La volutat de l'organització és la de conservar la programació d'enguany per l'edició del 2021. www.brickania.cat 

LES ACTIVITATS DE PETIT FORMAT #SAFRÀNIA365?

En aquesta ocasió, la crisis del coronavirus no ens ha permès mantenir la data inicial d'algunes activitat per això les hem hagut d'aplaçar i buscar nova data al calendari. Consulta les activitats i les dates a www.safrania365.cat

En cas que no poder anar als establiments de restauració? Quins ofereixen menjar per emportar?

Descarrega't aquí el llistat de retaurants que ofereixen menjar per emportar.

 

NO HAS TROBAT LA RESPOSTA ALS TEUS DUBTES?

Al nostre web t'oferim l'espai "Consulta'ns" per aclarir tots els teus dubtes. Contacta amb nosaltres i et respondrem el més ràpid possible!

Accions del document