Preguntes Freqüents (FAQs) pel COVID-19

Quan obre l'Oficina de Turisme?

L'Oficina de Turisme obrirà al públic el dilluns 6 de juliol de 2020 seguint els protocols higiènics recomanats per la Generalitat de Catalunya. L'horari d'obertura serà l'habitual dels estius.

Com puc contactar amb l'Oficina de Turisme?

M'ATENDRAN PRESENCIALMENT?

No, la situació excepcional de confinament no permet el desplaçament al centre de treball en els casos dels serveis no essencials. A través del Reial decret llei 10/2020, de 29 de març, el Govern espanyol ha establert que els treballadors i les treballadores estaran en situació de permís retribuït recuperable entre el 30 de març i el 9 d'abril, cosa que suposa que no han d'anar al seu centre de treball, amb les excepcions dels serveis essencials i altres especificacions. 

M'ATENDRAN PER TELÈFON O PER CORREU ELECTRÒNIC?

El telèfon està desviat a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà on atendran totes les consultes, també pots enviar-nos un correu electrònic a turisme@montblanc.cat i et respondrem el més aviat possible.

PUC RESERVAR UNA VISITA GUIADA?

A la Oficina de Turisme disposem d'un ampli ventall de visites guiades. Durant l'estat d'alarma aquesta activitat ha quedat suspesa però continuen les reserves  per quan finalitzi el confinament. Contacta'ns i et guardem data.

Es mantenen els esdeveniments programats en el calendari?

ES FARÀ LA VERMUTADA POPULAR I MUSICAL?

No, l'esdeveniment programat per l'11 i 12 d'abril no es podrà celebrar per la crisi del coronavirus. Així com la Vermutada s'ha suspès definitivament, els tallers infantils s'han posposat per quan finalitzi el període de confinament. Quan es coneixi la nova data, es publicarà al web www.safrania365.cat.

ES FARÀ LA SETMANA MEDIEVAL?

No. L'Associació de la Setmana Medieval va decidir suspendre la 33a edició de la Setmana Medieval de Sant Jordi, que s'havia de celebrar del 17 al 26 d'abril d'aquest 2020. La crisi sanitària mundial generada pel coronavirus i l'estat d'alarma fa inviable que pocs dies després es pugui celebrar amb normalitat la festa.

ES FARÀ BRICKÀNIA?

No. Les previsions a curt i llarg termini fan totalment inviable la celebració d'aquesta edició. La volutat de l'organització és la de conservar la programació d'enguany per l'edició de l'any que ve. www.brickania.cat 

ES FARÀ L'ACTIVITAT PASSEJADA NOCTURNA, "LLUNA I AGRICULTURA"?

Sí, el 2 i 3 d'octubre de 19h30 a 21h30 del vespre. En aquesta ocasió, la crisis del coronavirus no ens permet mantenir la data inicial de l'activitat per això l'hem aplaçat pel mes d'octubre. La proposta familiar formarà part de la campanya Benvinguts a Pagès que se celebrarà durant el primer cap de setmana d'octubre.

 

NO HAS TROBAT LA RESPOSTA ALS TEUS DUBTES?

Al nostre web t'oferim l'espai "Consulta'ns" per aclarir tots els teus dubtes. Contacta amb nosaltres i et respondrem el més ràpid possible!

Accions del document