Preguntes Freqüents (FAQs)

Com arribar a Montblanc?

HI PUC ARRIBAR AMB TRANSPORT PÚBLIC?

Sí, pots accedir al poble amb transport públic. Pots trobar més informació a l'apartat COM ARRIBAR.

COM HI ARRIBO EN COTXE?

Hi pots arribar amb la C-14, la N-240 i amb l'AP2 (Sortida 9). Pots trobar més informació a l'apartat COM ARRIBAR.

ON PUC APARCAR?

Davant de l'Oficina de Turisme disposem d'algunes places d'aparcament gratuït per als nostres usuaris. Montblanc, a més, té diversos aparcaments públics (zona blava i gratuïts) repartits per tota la vila.

PUC PERNOCTAR AMB AUTOCARAVANES?

No, està totalment prohibit pernoctar amb autocaravanes a qualsevol àrea de Montblanc. Pots allotjar la teva autocaravana a les àrees especificades a l'apartat ON DORMIR?

Vull visitar Montblanc

QUÈ PUC FER?

Pots fer moltes coses! A l'apartat QUÈ FER? del nostre web hi pots trobar moltes de les propostes que oferim des de Montblanc Medieval. També pots contactar amb nosaltres i preguntar-nos.

PUC PUJAR A LES MURALLES?

Pots pujar a les muralles contractant una visita guiada a la població, cada dia de la setmana i festius a les 11h, sempre amb reserva prèvia. Si vens amb un grup pots contractar una visita guiada el dia que vulguis i es pot variar l'hora, sempre amb reserva prèvia.

PUC ENTRAR ALS EDIFICIS EMBLEMÀTICS?

Pots visitar l'interior de diversos edificis de la vila com per exemple l'església de Santa Maria o l'antic hospital de Santa Magdalena, entre d'altres, consultar horaris. I no, no es pot visitar el "castell" perquè no en tenim cap, però el que sí que pots fer és pujar al turonet on s'alçava aquest castell i gaudir d'unes vistes esplèndides de Montblanc!

QUINES VISITES GUIADES HI HA?

Des de l'Oficina de Turisme t'oferim visites guiades. Consulta l'apartat web corresponent , hi trobaràs la informació i com fer la reserva.

QUINS SÓN ELS PRODUCTES TÍPICS?

A Montblanc es poden conèixer els elaboradors artesanals d’embotits (les tradicionals llonganisses, la botifarra blanca i la negra, ...) i de productes de pastisseria (coques, merlets, montblanquins,..), que formen part d’un conjunt de comerciants i botiguers molt actius. Troba informació d'on adquirir-los a l'apartat Gastronomia del nostre web.

Al mateix edifici de l'Oficina de Turisme hi pots trobar l'Agrobotiga, o hi podràs trobar una gran diversitat de productes de la Conca de Barberà.

Esdeveniments turístics

QUÈ ÉS LA SETMANA MEDIEVAL?

La Setmana Medieval la formen un seguit d'actes culturals i lúdics centrats a l'entorn de l'edat mitjana i de la llegenda de Sant Jordi. Montblanc es transforma i reviu el seu passat medieval al llarg d'aquests dies.

QUAN ÉS LA SETMANA MEDIEVAL?

La Setmana Medieval sempre es celebra als voltants de Sant Jordi (23 d'abril). Pots trobar les dates exactes de cada edició al lloc web de la Setmana Medieval, encara que t'avancem que es fa o bé el cap de setmana previ i el cap de setmana següent de Sant Jordi, o bé els dos caps de setmana posteriors d'aquesta diada.

QUÈ ÉS CLICKÀNIA?

Clickània és el festival de clicks de Playmobil de Montblanc.

QUAN ÉS CLICKÀNIA?

El Clickània es concentra els dos caps de setmana centrals del mes d'octubre, aprofitant el Pont del Pilar (12 d'octubre). Consulta el mini-site del festival per a més informació.

QUÈ ÉS BRICKÀNIA?

Brickània és el festival de Lego de Montblanc.

QUAN ÉS BRICKÀNIA?

El Brickània es celebra el mes de juny. Consulta el mini-site del festival per a més informació. S'ha suspès l'edició d'aquest any.

QUÈ ÉS TERRÀNIA?

Terrània és el festival internacional de ceràmica de Montblanc.

QUAN ÉS TERRÀNIA?

El Terrània es celebra el darrer cap de setmana de setembre. Consulta el mini-site del festival per a més informació.

QUÈ ÉS #SAFRÀNIA365?

El #Safrània365 és el títol d'una programació de petits esdeveniments al voltant de la gastronomia i els productes de proximitat que agafa el relleu de Safrània, la fira de Sant Martí que s'ha realitzat els darrers deu anys. Consulta el seu mini-site per a més informació.

Hi ha...?

HI HA CONNEXIÓ WIFI GRATUÏTA?

Sí, l’Ajuntament de Montblanc ofereix connexió wifi gratuïta als espais públics senyalitzats amb el logotip de “Montblanc Wifi”.

HI HA ZONES DE PÍCNIC?

Sí, a l'Ermita de Sant Josep i al Pla de Santa Bàrbara. Pots contactar amb nosaltres per a més informació.

HI HA MERCAT SETMANAL?

Sí, cada divendres a la Plaça Major i Plaça Catalunya de 8:30 a 14h.

 

NO HAS TROBAT LA RESPOSTA ALS TEUS DUBTES?

Al nostre web t'oferim l'espai "Consulta'ns" per aclarir tots els teus dubtes. Contacta amb nosaltres i et respondrem el més ràpid possible!

Accions del document