L'Oficina de Turisme presenta noves visites de cara a aquest estiu

Cada divendres es faran visites nocturnes i els dimecres dues visites a la muralla en francès

04/07/2016

L'Oficina de Turisme presenta noves visites de cara a aquest estiu
Muralla de Sant Francesc

A partir del proper divendres i fins a finals d'agost, l'Oficina de Turisme deMontblanc oferirà noves visites guiades al recinte històric, que s'afegeixen a leshabituals de cada cap de setmana.
Tots els divendres de juliol i agost es farà una visita nocturna aprofitant quel'Ajuntament de Montblanc va il·luminar les torres i el pas de ronda.
La visita s'iniciarà a les 10 de la nit a Sant Francesc i tindrà una durada d'unahora i mitja, temps durant el qual es passejarà per les torres i el pas de ronda i per carrers i places del nucli històric queguanyen encant amb la foscor de la nit.
En acabar el recorregut el grup gaudirà d'un refresc de comiat en un establiment de la vila. Hi prenen part els mateixosvuit establiments que col·laboren en les visites gastronòmiques de cap de setmana: Cal Jordi, el Call, Carnaby, el Comerçdel Mallol, el Cortijo, Garbí, Isama i Tocineria.
L'altra proposta que s'impulsa aquest estiu és la visita de la muralla en francès. Neix pensant en els clients del CàmpingMontblanc Park, majoritàriament de nacionalitat francesa, però està oberta a qualsevol altre client. Es faran dues visitescada dimecres dels mesos de juliol i agost, a les set i a dos quarts de vuit. S'ha triat aquest dia de la setmana per lacoincidència amb la celebració del Dimecres Tapa.
Les dues novetats s'afegeixen a les habituals visites de cap de setmana que tenen lloc cada dissabte i diumenge: lagastronòmica, la del nucli històric i la de la muralla. Totes són consultables al www.montblancmedieval.cat i es potampliar la informació i reservar a l'Oficina de Turisme (977861733).

Accions del document