Visita guiada monumental

DESCOBREIX MONTBLANC AMB ELS GUIES TURÍSTICS
Cada dia de la setmana tens la possibilitat de conèixer la història, les anècdotes i les tradicions que fan de Montblanc una #VilaAmbCaràcter.

Reserva i compra d'entrades
Per realitzar la visita guiada és imprescindible adquirir l'entrada prèviament a través d'aquest enllaç: VISITA GUIADA MONUMENTAL

Recorregut
El punt de trobada i inici de la visita és l'Oficina de Turisme, davant la Catedral del Vi de Montblanc. Al llarg del recorregut es visitaran els espais més emblemàtics com l’església de Santa Maria, l’església de Sant Miquel, la muralla o el portal de Sant Jordi, on segons la tradició catalana Sant Jordi va matar el drac. També es passejarà pels principals carrers i places de la vila.

Horari
Cada dia a les 11 h.

Durada
1 hora i 45 minuts aproximadament.

Preu
Tarifa general: 10 €.
Tarifa reduïda: 5 € (entre 7 i 13 anys, Carnet d'Alberguista, famílies nombroses i/o monoparentals, i discapacitat a partir del 33%).
Entrada gratuïta: Fins a 6 anys.
Per gaudir del descompte d’entrada reduïda i gratuïtat, cal acreditar-ho a l’Oficina de Turisme.

Idioma
La visita guiada monumental s'ofereix en català tot i que hi ha la possibilitat de realitzar-la en castellà i francès. En aquest cas, cal consultar-ho contactant amb l’Oficina de Turisme al telèfon 977 86 17 33 o al correu electrònic .

Normativa
No està permesa l’entrada de gossos a l’interior dels edificis als quals s’accedeix durant la visita guiada.

Devolucions i canvis
Un cop adquirida l'entrada únicament serà canviada o retornat el seu import si es cancel·la fins a 24 hores abans de l'inici de la visita guiada i només en cas d'impossibilitat d'assistència de força major justificada.