Visita guiada a Montblanc

 

"ELS DIES 9, 10, 12, 16 i 17 NO HI HAURÀ VISITES GUIADES"

 

ENDINSA'T A MONTBLANC AMB ELS GUIES TURÍSTICS
Cada dia de la setmana tens la possibilitat de conèixer la història, les anècdotes i les tradicions que fan de Montblanc una #VilaAmbCaràcter.

Recorregut
Punt de trobada i inici de la visita a l'Oficina de Turisme, davant la Catedral del Vi de Montblanc on el guia dona la benvinguda als participants i indica les mesures i recomanacions de seguretat sanitària que cal seguir al llarg de la visita.
Es passejarà per carrers i places evitant aglomeracions, fent les explicacions en espais amplis i poc transitats com a la plaça Major o la plaça de Santa Maria per contemplar la popularment coneguda Catedral de la muntanya. El recorregut acabarà amb la visita a una torre de la muralla (la de Pere III) i un tram del pas de ronda (el que arriba a la torre-portal de Sant Jordi).

Horari

A les 11h

Durada
La visita té una durada de 1 hora 30 minuts.

Preu de la visita
8€ a partir de 13 anys / 4€ entre 7 i 13 anys / gratuït fins a 6 anys

Idioma

Les visites guiades s'oferiran en català, tot i que hi ha la possibilitat de realitzar-les en altres llengües (castellà, anglès i francès).

En aquest cas, ens ho heu de consultar per correu electrònic

Mesures sanitàries

  • L'ús de les mascaretes és obligat per a totes les persones de 6 anys o més, a la via pública, en espais a l'aire lliure i en qualsevol espai tancat d'ús públic o que es trobi obert al públic.
  • El visitant té a la seva disposició dispensadors de gel hidroalcohòlic a l'Oficina de Turisme i a la torre d'inici de la visita a la muralla.

 

Reserva i compra de tiquets
Per realitzar la visita guiada és imprescindible adquirir el tiquet prèviament a través d'aquest enllaç: TIQUETS VISITA GUIADA

Mira el vídeo de les visites guiades a Montblanc

Accions del document