Visita guiada a Montblanc

ENDINSA'T A MONTBLANC AMB ELS GUIES TURÍSTICS
Cada dia de la setmana tens la possibilitat de conèixer la història, les anècdotes i les tradicions que fan de Montblanc una #VilaAmbCaràcter.

Recorregut
Punt de trobada i inici de la visita a l'Oficina de Turisme, davant la Catedral del Vi de Montblanc on el guia dona la benvinguda als participants i indica les mesures i recomanacions de seguretat sanitària que cal seguir al llarg de la visita.
Es visitaran els espais més emblemàtics i es passejarà pels principals carrers i places com a la plaça Major o la plaça de Santa Maria per contemplar la popularment coneguda Catedral de la muntanya. El recorregut acabarà amb la visita a una torre de la muralla (la de Pere III) i un tram del pas de ronda (el que arriba a la torre-portal de Sant Jordi). 

Reserva i compra de tiquets

Per realitzar la visita guiada és imprescindible adquirir el tiquet prèviament a través d'aquest enllaç: TIQUETS VISITA GUIADA

Horari
A les 11h (imprescindible adquirir el tiquet prèviament)

Durada
La visita té una durada de 1 hora 30 minuts.
Preu de la visita
8€ a partir de 14 anys / 4€ entre 7 i 13 anys / gratuït fins a 6 anys

Idioma
Les visites guiades s'oferiran en català, tot i que hi ha la possibilitat de realitzar-les en altres llengües (castellà, anglès i francès).
En aquest cas, ens ho heu de consultar per correu electrònic

Normativa
L'ús de les mascaretes és obligat segons la normativa marcada per les autoritats sanitàries en cada moment. 
No està permès que els gossos accedeixin a l'interior dels edificis que es visiten durant la visita guiada. 

Devolucions i canvis
Un cop adquirida l'entrada únicament serà canviada o retornat el seu import si es cancel·la fins a 24 hores abans de l'inici de la visita i només en cas d'impossibilitat d'assistència de força major justificada.

 


Mira el vídeo de les visites guiades a Montblanc

Accions del document