Visites guiades

TOTES LES VISITES GUIADES QUEDEN SUSPESES PROVISIONALMENT I FINS A NOU AVÍS

Montblanc, a 29 d'octubre de 2020

 

ENDINSA'T A MONTBLANC AMB ELS GUIES TURÍSTICS

Cada dia de la setmana tens la possibilitat de conèixer la història, les anècdotes i les tradicions que fan de Montblanc una #VilaAmbCaràcter.

 

Recorregut

Punt de trobada i inici de la visita a l'Oficina de Turisme, davant la Catedral del Vi de Montblanc on el guia dona la benvinguda als participants i indica les mesures i recomanacions de seguretat sanitària que cal seguir al llarg de la visita.

Es passejarà per carrers i places evitant aglomeracions, fent les explicacions en espais amplis i poc transitats com a la plaça Major o la plaça de Santa Maria per contemplar la popularment coneguda Catedral de la muntanya. El recorregut acabarà amb la visita a una torre de la muralla (la de Pere III) i un tram del pas de ronda (el que arriba a la torre-portal de Sant Jordi).

 

Tast

L’usuari de la visita pot triar si en acabar aquest recorregut vol fer una degustació enogastronòmica consistent en un tast gastronòmic i dos tastos de vins de la D.O. Conca de Barberà. Els establiments que hi participen són: Cafeteria Garbí, Carnaby, el Comerç del Mallol, El Cortijo i la Tocineria.

 

Degut al tancament dels establiments de restauració a partir del dia 16 d'octubre de 2020, no s'oferirà la visita guiada amb tast fins a nou avís.

Les visites programades amb tast sortiran igualment en el seu horari habitual (a les 11h), tot i que no s'oferirà el tast final i la tarifa aplicada en aquest cas serà la mateixa que en les visites sense tast*.

* veure apartat "Preu de la visita"


Durada

La visita té una durada de 1 hora 30 minuts.

 

Idioma

Les visites guiades s'oferiran en català, tot i que hi ha la possibilitat de realitzar-les en altres llengües (castellà, anglès i francès). En aquest cas, preguem que ens ho anoteu als comentaris del formulari.

 

Preu de la visita

Sense tast: 8€ a partir de 13 anys / 4€ entre 7 i 13 anys / gratuït fins a 6 anys

Amb tast: 12€ a partir de 18 anys / 6€ entre 7 i 17 anys / gratuït fins a 6 anys

Accions del document