Visita guiada

ÚLTIMA HORA

A CAUSA DEL CONFINAMENT COMARCAL QUEDEN SUSPESES LES VISITES GUIADES DELS CAPS DE SETMANA

 

ENDINSA'T A MONTBLANC AMB ELS GUIES TURÍSTICS

Cada dia de la setmana tens la possibilitat de conèixer la història, les anècdotes i les tradicions que fan de Montblanc una #VilaAmbCaràcter. 

Recorregut

Punt de trobada i inici de la visita a l'Oficina de Turisme, davant la Catedral del Vi de Montblanc on el guia dona la benvinguda als participants i indica les mesures i recomanacions de seguretat sanitària que cal seguir al llarg de la visita.

Es passejarà per carrers i places evitant aglomeracions, fent les explicacions en espais amplis i poc transitats com a la plaça Major o la plaça de Santa Maria per contemplar la popularment coneguda Catedral de la muntanya. El recorregut acabarà amb la visita a una torre de la muralla (la de Pere III) i un tram del pas de ronda (el que arriba a la torre-portal de Sant Jordi). 

Durada

La visita té una durada de 1 hora 30 minuts. 

Idioma

Les visites guiades s'oferiran en català, tot i que hi ha la possibilitat de realitzar-les en altres llengües (castellà, anglès i francès). En aquest cas, preguem que ens ho anoteu als comentaris del formulari. 

Preu de la visita

8€ a partir de 13 anys / 4€ entre 7 i 13 anys / gratuït fins a 6 anys

Reserva

Per realitzar la visita guiada preguem reservar amb un mínim de 24 hores d'antelació enviant el següent formulari.

No s'atendran les reserves que arribin més tard de les 15h del dia abans.

Una vegada rebut el formulari, l'Oficina de Turisme contactarà amb els interessats per confirmar la recepció del formulari i la disponibilitat de places.

És imprescindible haver rebut la confirmació de la visita per a poder fer-la. 

Pagament

Es prioritzarà el pagament per transferència bancària. L'Oficina de Turisme en el correu de confirmació indicarà les dades necessàries per realitzar-lo.

En cas que no es pugui fer per transferència, es podrà pagar directament a l'Oficina de Turisme prioritzant el pagament amb targeta. 

Mesures sanitàries

L'ús de les mascaretes és obligat per a totes les persones de 6 anys o més, a la via pública, en espais a l'aire lliure i en qualsevol espai tancat d'ús públic o que es trobi obert al públic..

El visitant té a la seva disposició dispensadors de gel hidroalcohòlic a l'Oficina de Turisme i a la torre d'inici de la visita a la muralla.

 

Mira el vídeo de la visita guiada d'aquest estiu a Montblanc 

Dia de la visita (1a opció)  
/ /  
Hora de la visita  

En cas que la primera opció estigui completa indica una nova data com a segona opció)  
/ /  
Hora de la visita  

Protecció de dades

De conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR) i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), l'informem que les dades personals i adreça de correu electrònic de l'interessat, seran tractades sota la responsabilitat de AJUNTAMENT MONTBLANC per un interès legítim i per a l'enviament de comunicacions sobre els nostres productes i serveis i es conservaran mentre cap de les parts s'hi oposi. Les dades no seran comunicades a tercers, excepte per obligació legal. L'informem que pot exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i els de limitació i oposició al seu tractament adreçant-se a Pl. Major,1 - 43400 MONTBLANC (Tarragona). Si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent, podrà presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control en www.aepd.es