Visita guiada nocturna

GAUDEIX DE MONTBLANC DE NIT
Tots els divendres de juliol i agost tens la possibilitat de conèixer la història, les anècdotes i les tradicions que fan de Montblanc una #VilaAmbCaràcter.

Reserva i compra d’entrades
Per realitzar la visita guiada és imprescindible adquirir l’entrada prèviament a través d'aquest enllaç: VISITA GUIADA NOCTURNA

Recorregut
El punt de trobada i inici de la visita és la font de la plaça de Sant Francesc. Al llarg del recorregut es visitarà la muralla i el portal de Sant Jordi, on segons la tradició catalana Sant Jordi va matar el drac. També es passejarà pels principals carrers i places de la vila per gaudir de l’exterior d’espais tan destacats com l’església de Sant Miquel i Santa Maria, o la plaça Major.

Horari
Divendres de juliol i agost a les 22 h.

Durada
1 hora i 30 minuts aproximadament.

Preu
Tarifa general: 10 €.
Tarifa reduïda: 5 € (entre 7 i 13 anys, Carnet d'Alberguista, famílies nombroses i/o monoparentals, i discapacitat a partir del 33%).
Entrada gratuïta: Fins a 6 anys.

Idioma

Les visita guiada nocturna s'ofereix en català tot i que hi ha la possibilitat de realitzar-la en castellà. En aquest cas, cal consultar-ho contactant amb l’Oficina de Turisme al telèfon 977 86 17 33 o al correu electrònic .

Normativa
No està permesa l’entrada de gossos a l’interior dels edificis als quals s’accedeix durant la visita guiada.

Devolucions i canvis
Un cop adquirida l'entrada únicament serà canviada o retornat el seu import si es cancel·la fins a 24 hores abans de l'inici de la visita guiada i només en cas d'impossibilitat d'assistència de força major justificada.

Visita guiada nocturna