Visita guiada a les pintures rupestres, Patrimoni Mundial de la UNESCO

Sabies que Montblanc té uns importants elements declarats Patrimoni Mundial per la UNESCO? Es tracta de les pintures rupestres que et presentem en una visita que lliga història, cultura i entorn natural.

L'excursió té recorregut d'uns 8km. i tres hores i mitja de durada. La dificultat és mitjana i cal superar un fort desnivell, tot i així és una ruta apta per a nens a partir de 7 anys i qualsevol persona amb un mínim de bon estat de forma.

Tothom qui realitzi aquesta visita serà obsequiat amb una entrada gratuïta al Centre d'Interpretació de l'Art Rupestre de les Muntanyes de Prades (CIAR) de Montblanc.

VEURE EL VÍDEO "VISITA LES PINTURES RUPESTRES"

Vols saber el temps que fa a Rojals? consulta-ho aquí

 

Més informació i reserves a l'Oficina de Turisme:
turisme@montblanc.cat  - Tel. 977 861 733

HORARI: 9h matí
DISPONIBILITAT: Mínim 6 persones (adults). Qualsevol dia de la setmana. Cal reservar mínim una setmana abans.
DURADA: 3h30 hores
INICI: Trobada amb el guia al davant de l'Oficina de Turisme per anar amb els cotxes particulars fins al poble de Rojals on comença la caminada.
PREU PER PERSONA: Adults 12 €, nens entre 7 i 13 anys 6 €, menors de 7 gratuït. L'import es farà efectiu en el moment de fer la reserva mitjançant transferència bancària.

RECOMANACIONS: Calçat i vestimenta adequada per anar per la muntanya, motxilla amb aigua i si es vol, entrepà o fruits secs.

Formulari de pre-reserva
Data i hora sol·licitada de la visita  
/ /   :