Visita guiada en família "Explora Montblanc"

DESCOBREIX MONTBLANC AMB ULLS D'EXPLORADOR
Tens la possibilitat de conèixer la història, les anècdotes i les tradicions que fan de Montblanc una #VilaAmbCaràcter. Visita recomanada per a nens i nenes d'entre 7 i 12 anys.

Reserva i compra d’entrades
Per realitzar la visita guiada és imprescindible adquirir l’entrada prèviament a través d'aquest enllaç: VISITA GUIADA EXPLORA MONTBLANC

Recorregut
El punt de trobada i inici de la visita és l’Oficina de Turisme, davant la Catedral del Vi de Montblanc. Des del portal de Sant Antoni, s’accedeix al nucli històric de la vila recorrent gran part de l’antic camí ral, actual carrer Major, fins a l’església de Santa Maria. Allà, els visitants descobriran les marques dels picapedrers i les gàrgoles que vigilen atentament. La visita continua a la plaça Major, antiga plaça del mercadal, cap a l’església de Sant Miquel, on amb l’ajuda dels binocles grans i petits coneixeran el bestiari gòtic que ha sobreviscut el pas del temps a l’enteixinat de fusta de l’església. Un dels més punts més destacats del recorregut és la visita a la muralla per gaudir de les visites panoràmiques de Montblanc i conèixer com es defensava la vila a l’edat mitjana. Al portal de Sant Jordi els visitants reviuran la llegenda que diu que Sant Jordi va matar el drac a la vila.

Horari
Diumenges i festius, i cada dia per Setmana Santa, festes de Nadal i els mesos de juliol i agost, a les 10.30 h. 

Durada
1 hora i 45 minuts aproximadament.

Preu
Tarifa general: 10 €.
Tarifa reduïda: 5 € (entre 7 i 13 anys, Carnet d'Alberguista, famílies nombroses i/o monoparentals, i discapacitat a partir del 33%).
Entrada gratuïta: Fins a 6 anys.
Per gaudir del descompte d’entrada reduïda i gratuïtat, cal acreditar-ho a l’Oficina de Turisme.

Idioma
La visita guiada en família "Explora Montblanc" s'ofereix en català tot i que hi ha la possibilitat de realitzar-la en castellà i francès. En aquest cas, cal consultar-ho contactant amb l’Oficina de Turisme al telèfon 977 86 17 33 o al correu electrònic .

Normativa
No està permesa l’entrada de gossos a l’interior dels edificis als quals s’accedeix durant la visita guiada.

Devolucions i canvis
Un cop adquirida l'entrada únicament serà canviada o retornat el seu import si es cancel·la fins a 24 hores abans de l'inici de la visita guiada i només en cas d'impossibilitat d'assistència de força major justificada.