Visita guiada amb infants "Explora Montblanc"

VISITA MONTBLANC AMB ULLS D'EXPLORADOR
Visita recomanada per a nens i nenes d'entre 5 i 12 anys.
Cada cap de la setmana tens la possibilitat de conèixer la història, les anècdotes i les tradicions que fan de Montblanc una #VilaAmbCaràcter.

Recorregut
La visita Explora Montblanc comença a l’Oficina de Turisme, a l’antic celler modernista. Després, acompanyats pels Guies de Montblanc, passejareu pels principals espais d’aquesta vila closa, des del portal de Sant Antoni i bona part del carrer Major fins a l'església de Santa Maria on podreu veure les marques dels picapedrers i les gàrgoles que vigilen atentament als petits i grans exploradors. La visita continua al portal de Sant Jordi on hi ha una de les parades més importants, l'origen de la llegenda de Sant Jordi. Des d’aquí pujareu a les muralles. Entrareu per la torre de Pere III, pujareu a la terrassa i accedireu al pas de ronda que recorrien els soldats que protegien la ciutat fa centenars d’anys. Gràcies als binocles i al material gràfic que us ensenyaran, coneixereu el bestiari gòtic que ha sobreviscut el pas del temps a l’enteixinat de fusta de l’església de Sant Miquel. La visita acaba al cap d'una hora i mitja a la plaça Major, punt neuràlgic de Montblanc.

Reserva i compra de tiquets
Per realitzar la visita guiada és imprescindible adquirir el tiquet prèviament a través d'aquest enllaç: TIQUETS VISITA GUIADA

Horari
A les 10h30

Durada
La visita té una durada de 1 hora 30 minuts.

Preu de la visita
8€ a partir de 13 anys / 4€ entre 7 i 13 anys / gratuït fins a 6 anys

Idioma
Les visites guiades s'oferiran en català, tot i que hi ha la possibilitat de realitzar-les en altres llengües (castellà, anglès i francès).
En aquest cas, ens ho heu de consultar per correu electrònic turisme@montblanc.cat

Normativa
L'ús de les mascaretes és obligat segons la normativa marcada per les autoritats sanitàries en cada moment. 
No està permès que els gossos accedeixin a l'interior dels edificis que es visiten durant la visita guiada. 

Devolucions i canvis

Un cop adquirida l'entrada, la mateixa únicament serà canviada o retornat el seu import si es cancel·la fins a 24 hores abans de l'inici de la visita i només en cas d'impossibilitat d'assistència de força major justificada.

 

Accions del document