Visita enogastronòmica

Tenint en compte les mesures i recomanacions que s'estan duent a terme per combatre l'expansió del Covid-19 (Coronavirus), l'Oficina de Turisme suspèn preventivament la realització de les visites guiades.

 

Si al millor del nostre patrimoni monumental li afegim el millor de la nostra gastronomia, garantim protagonitzar una experiència única. Gaudeix de les espectaculars vistes de la població que es divisen des de les torres. En aquesta visita s'entra a dues torres del recinte emmurallat de Montblanc i es fa un recorregut pel pas de ronda. També es visita l'església de Sant Miquel i l'església de Santa Maria la Major. Es pot contemplar la Plaça Major, antiga plaça del mercadal i punt neuràlgic de la vida montblanquina.

Per tal de donar a conèixer els nostres productes de proximitat, durant el recorregut es faran dues degustacions gastronòmiques acompanyades d'un tast de vi de la D.O. Conca de Barbera a dos establiments de restauració.

Col·laboren:
Bar Comerç del Mallol, Bar Vinoteca La Tocineria Restaurant el Call de Montblanc, Restaurant el Cortijo, Cafeteria el Garbí Carnaby

VEURE EL VÍDEO "VISITA #MONTBLANCMEDIEVAL"

 

Més informació i reserves a l'Oficina de Turisme:
turisme@montblanc.cat  - Tel. 977 861 733

HORARI: A convenir
DISPONIBILITAT: Màxim 20 persones. Qualsevol dia de la setmana. Cal reservar mínim una setmana abans.
DURADA: 2 hores
INICI: Oficina de Turisme
PREU PER PERSONA: Adults 10 €, nens entre 7 i 17 anys 6 €, menors de 7 gratuït

 

Data i hora sol·licitada de la visita  
/ /   :