Visita enogastronòmica

Tenint en compte les mesures i recomanacions que s'estan duent a terme per combatre l'expansió del Covid-19 (Coronavirus), l'Oficina de Turisme suspèn preventivament la realització de les visites guiades.

 

Si al millor del nostre patrimoni monumental li afegim el millor de la nostra gastronomia, garantim protagonitzar una experiència única. Gaudeix de les espectaculars vistes de la població que es divisen des de les torres. En aquesta visita s'entra dues torres del recinte emmurallat de Montblanc i es fa un recorregut pel pas de ronda.

També es visita l'església de Sant Miquel i l'església de Santa Maria la Major. Es pot contemplar la Plaça Major, antiga plaça del mercadal i punt neuràlgic de la vida montblanquina.

Per tal de donar a conèixer els nostres productes de proximitat, durant el recorregut es faran dues degustacions gastronòmiques acompanyades d'un tast de vi de la D.O. Conca de Barberà a dos establiments de restauració.

VEURE EL VÍDEO "VISITA #MONTBLANCMEDIEVAL"

Reserves i venda de tiquets a l'Oficina Municipal de Turisme:
turisme@montblanc.cat - Tel. 977 861 733
HORARI: A les 11 h.
DISPONIBILITAT: Dissabtes, diumenges i festius (altres dies consultar). Grups màxim 20 persones.

DURADA: 2 h.
INICI: Oficina de Turisme
PREU PER PERSONA: 10 € adults, 6 € nens entre 7 i 17 anys, menors de 7 gratuït
Tarifa reduïda Montblanquins (presentant DNI). Descompte 50% sobre l'import que correspongui per edat.

 

Col·laboren:

Bar Comerç del Mallol, Restaurant El Call de Montblanc, Restaurant El Cortijo, Bar Vinoteca Tocineria, Cafeteria Garbí i Restaurant Carnaby.

 

Accions del document