Visita monumental

Tenint en compte les mesures i recomanacions que s'estan duent a terme per combatre l'expansió del Covid-19 (Coronavirus), l'Oficina de Turisme suspèn preventivament la realització de les visites guiades.

 

Durant tot l'any els caps de setmana a Montblanc són plens d'activitat: Calçotada, Carnaval, Setmana Medieval, Fira de Sant Maties, Corpus, concerts d'estiu, Festa Major, Festival de Ceràmica, Clickània, Fira de Sant Martí, trobades...

Això fa que qualsevol època de l'any sigui bona per passejar per carrers i places, visitar esglésies i palaus i, de la dels guies turístics de Montblanc, descobrir la història i les llegendes que guarden les pedres vives tot realitzant una visita personalitzada.

Descomptes

- Gratuïtat per socis d'APTALC (Associació de Professionals Turístics de les Administracions Locals de Catalunya) acreditant carnet
- 50 % de descompte presentant carnet d'alberguista
- Gratuitat Montblanquins (presentant DNI).

 

VEURE EL VÍDEO "VISITA #MONTBLANCMEDIEVAL

Reserves i venda de tiquets a l'Oficina de Turisme:
turisme@montblanc.cat - Tel. 977 861 733


HORARI: A les 11,30 h
DISPONIBILITAT: Dissabtes, diumenges i festius. 

DURADA: Aproximadament 1,30 h. 

INICI: Oficina de Turisme
PREU PER PERSONA: Adults 6 €, nens entre 7 i 13 anys 3 €, menors de 7 gratuït  

ESPECIAL TEMPORADA DE CALÇOTADES (fins al 5 d'abril):

Campanya adreçada als clients que hagin reservat una calçotada a qualsevol dels establiments del municipi en cap de setmana (dissabte o diumenge). El mateix dia que facin la calçotada tindran una oferta de 2x1 per a la visita guiada a Montblanc.

És imprescindible que els establiments informin i reservin a l'Oficina de Turisme el nombre de comensals que gaudiran del 2x1 a la visita guiada al conjunt monumental i artístic*
La visita guiada comença a les 11,30h a l'Oficina de Turisme de Montblanc (a l'antic celler modernista) i té una durada d'una hora i mitja durant la qual es visiten el recinte emmurallat, places i carrers del nucli antic, l'antic hospital de Santa Magdalena, i les esglésies de Santa Maria i de Sant Miquel.

*El descompte no és aplicable a grups grans. Imprescindible que la reserva a l'Oficina de Turisme la realitzi prèviament el restaurant que acollirà els interessats en fer la visita guiada.

Accions del document