Sou més de 10?

TOTES LES VISITES GUIADES QUEDEN SUSPESES PROVISIONALMENT I FINS A NOU AVÍS

Montblanc, a 29 d'octubre de 2020

 

ENDINSA'T A MONTBLANC AMB ELS GUIES TURÍSTICS

Cada dia de la setmana tens la possibilitat de conèixer la història, les anècdotes i les tradicions que fan de Montblanc una #VilaAmbCaràcter. Si sou un grup de més de 10 persones, tens la possibilitat de reservar la visita exclusiva per a vosaltres, el dia i hora que preferiu.

 

Recorregut

Inici de la visita a l'Oficina de Turisme. Es visitaran els principals carrers i places, els edificis emblemàtics des de l'exterior i es pujarà a les torres i pas de ronda de la muralla.

La visita acabarà amb un tast de dos vins de la DO Conca de Barberà i una degustació gastronòmica per qui ho sol·liciti.

 

Preu de la visita

Sense tast: 8€ a partir de 13 anys / 4€ entre 7 i 13 anys / gratuït fins a 6 anys.

Amb tast: 12€ a partir de 18 anys / 6€ entre 7 i 17 anys / gratuït sense degustació. Aquesta opció estarà disponible durant l'horari d'obertura dels establiments de restauració.

(Degut al tancament dels establiments de restauració a partir del dia 16 d'octubre de 2020 i durant un mínim de 15 dies, no s'oferirà la visita guiada amb tast)

 

Reserva

Per realitzar la visita guiada és imprescindible reservar amb antel·lació enviant el següent formulari.

Una vegada rebut el formulari, l'Oficina de Turisme contactarà amb els interessats per confirmar la recepció del formulari i la disponibilitat de places.

 

Pagament

Es prioritzarà el pagament per transferència bancària. L'Oficina de Turisme en el correu de confirmació indicarà les dades necessàries per realitzar-lo.

En cas que no es pugui fer per transferència, es podrà pagar directament a l'Oficina de Turisme prioritzant el pagament amb targeta.

 

Mesures sanitàries

L'ús de les mascaretes és obligat per a totes les persones de 6 anys o més, a la via pública, en espais a l'aire lliure i en qualsevol espai tancat d'ús públic o que es trobi obert al públic, sempre que no sigui possible mantenir una distància de seguretat interpersonal de 2 metres.

El visitant té a la seva disposició dispensadors de gel hidroalcohòlic a l'Oficina de Turisme i a la torre d'inici de la visita a la muralla.

 

Dia de la visita  
/ /   :

Protecció de dades

De conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR) i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), l'informem que les dades personals i adreça de correu electrònic de l'interessat, seran tractades sota la responsabilitat de AJUNTAMENT MONTBLANC per un interès legítim i per a l'enviament de comunicacions sobre els nostres productes i serveis i es conservaran mentre cap de les parts s'hi oposi. Les dades no seran comunicades a tercers, excepte per obligació legal. L'informem que pot exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i els de limitació i oposició al seu tractament adreçant-se a Pl. Major,1 - 43400 MONTBLANC (Tarragona). Si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent, podrà presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control en www.aepd.es