Fes-te soci

 

Formar part de Respira Montblanc és voluntari i obert a qualsevol activitat relacionada amb el turisme: allotjament, restauració, producció enogastronòmica artesanal, organització d’activitats, cellers, etc.

Un dels objectius fundacionals del Respira Montblanc és el de promoure l’activitat turística a Montblanc i a la Conca de Barberà a partir de l’acció conjunta del sector públic i el privat i d'uns compromisos que volen posicionar Montblanc com a destinació turística responsable, sostenible i competitiva.

Avantatges per ser Respira Montblanc: 

1. Discriminació positiva en la comunicació turística que fa l’Oficina de Turisme de Montblanc a través de diversos canals: web i xarxes socials, principalment. 

2. Protagonisme en accions que han de suposar un salt qualitatiu per a les empreses adherides al projecte: campanyes de promoció, formació, organització d’esdeveniments, creació de producte turístic i comercialització d’un nou canal on el viatger pugui trobar i contractar productes turístics singulars a part de la combinació dels serveis que ofereixen les empreses participants. 

3. Integració en una nova forma de treballar en xarxa.

Les condicions per formar-ne part són les següents:

1. El compromís de cada establiment o empresa turística a complir amb un decàleg que ha estat redactat i aprovat durant aquest temps. Són deu compromisos relatius a conceptes claus en l’activitat turística del present i de futur: amb el viatger, amb el medi, amb el territori, amb els productors locals, amb les tradicions i els esdeveniments, amb la comunitat local, amb les garanties sanitàries, amb el sector turístic i amb la destinació turística, amb la comunicació clara i transparent, i amb la qualitat. Comporta una auditoria.

2. Aportació en espècies anual. L’Associació Respira Montblanc recollirà el llistat de les aportacions en espècies dels membres de Respira Montblanc que es destinaran a accions promocionals diverses organitzades per l’Oficina de Turisme com puguin ser premis per a concursos, acollida de prescriptors, etc. La quantitat en espècies es decidirà cada any abans del 30 de novembre i es ratificarà a l'última reunió de l'any.

3. Pagament de la quota anual (75€).

4. Entre altres deures especificats en els estatuts de l'associació, comprometre's amb les finalitats de Respira Montblanc i participar activament per assolir-les (mantenir-se al dia de les novetats i activitats, assistir a les reunions, participar en els debats, etc).

Formulari d’adhesió

Els nous membres cal que omplin el següent formulari: OMPLE EL FORMULARI

Procés d'admissió

1. Enviament del formulari de sol·licitud

2. Avaluació de la candidatura (auditoria)

3. En cas d'acceptació, pagament de la quota

4. L'Oficina de Turisme com a secretaria tècnica: Informa la resta de socis, envia la imatge corporativa, incorpora el nou soci al web, facilita la formació realitzada fins aquell moment i dona accés a Ryver (plataforma interna de comunicació i gestió de tasques)