El 'Respira Montblanc' guanya el premi Jordi Cartanyà de turisme

L'atorga la Diputació de Tarragona i és de 5.000 euros

22/01/2021

Pocs mesos després de la seva presentació, el projecte Respira Montblanc ha tingut el seu primer reconeixement, guanyant el premi Jordi Cartanyà de turisme que atorga la Diputació de Tarragona.


Els premis enguany han volgut reconèixer iniciatives empresarials impulsades pel sector turístic de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre en el marc de la Covid-19. El lliurament dels guardons s'ha celebrat aquest migdia sota el nom de Som Turisme, un esdeveniment creat per reconèixer i donar suport al sector turístic, en el qual han participat la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, i la presidenta del Patronat de Turisme, Meritxell Roigé. A l’acte també hi ha assistit la vicepresidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Camí Mendoza.


El Premi Jordi Cartanyà s'ha redissenyat enguany, amb una dotació total de 30.000€, per poder distingir a un total de 6 iniciatives empresarials de la demarcació amb 5.000€ cadascuna. En total, s'han presentat al premi 32 projectes d'arreu de la demarcació de Tarragona. En la categoria de 'Millor proposta innovadora i creativa que contribueixi a un desenvolupament turístic sostenible' ha estat reconegut el Respira Montblanc, un projecte coral, en el qual participen 23 empreses de Montblanc i entorn. Sorgeix durant el confinament i pretén millorar l’oferta turística de la destinació, aglutinant i posant al servei del visitant de manera accessible i senzilla les experiències turístiques del municipi.


En el decurs de l'acte, la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, ha reiterat el suport de la institució al sector: "des de la Diputació de Tarragona continuarem fent costat tant a les empreses turístiques com als municipis, grans i petits, invertint en una promoció positiva. La crisi causada per la Covid-19 ens repta a convertir aquest escenari, abans mai imaginat ni desitjat, en un nou futur que requereix el compromís de totes les institucions, i també de l'àmbit privat".

Redacció Ràdio Montblanc