Respira Montblanc

 

Al setembre del 2020 es va presentar Respira Montblanc, una iniciativa nascuda en temps de pandèmia promoguda per representants del sector turístic amb el suport de l’Ajuntament de Montblanc.

És un segell de qualitat que té l’origen en el confinament de primavera. A partir d’una reunió telemàtica per valorar la repercussió de la pandèmia a curt termini, es va iniciar un projecte que havia de revitalitzar l’activitat turística a partir de conceptes que caracteritzen la destinació però no s’havien posat prou en valor.

A Respira Montblanc els establiments i empreses d’àmbit d’activitat divers s’hi adhereixen de forma voluntària i es comprometen a complir uns requisits recollits en un decàleg. Són deu compromisos relatius a conceptes claus en l’activitat turística de present i de futur: amb el viatger, amb el medi, amb el territori, amb els productors locals, amb les tradicions i els esdeveniments, amb la comunitat local, amb les garanties sanitàries, amb el sector turístic i amb la destinació turística, amb la comunicació clara i transparent, i amb la qualitat.

 

 

Et pot interessar...