Pastisseries i forns

Les coques, dolces i ensucrades, són un element imprescindible de la rebosteria local. Encara ara es fan seguint velles receptes que els flequers s'han transmès de generació en generació. D'entre la confiteria destaquen els merlets i montblanquins, dues delicioses especialitats molt semblants que són unes ametlles recobertes de pasta dolça. Però no tot és dolç. A les pastisseries i forns de pa de Montblanc podreu trobar les típiques coques de ceba o de recapte, fetes segons l'antiga tradició.

20/02/2017

El Forn de la Vila
C. Pere Berenguer, 3
977 863 001 / 634 075 882
juliomenguiano@gmail.com
/elforndelaVILA.Montblanc 

Forn de pa germans Palau
C. Riber, 36
977 860 157
oleguerpalau@hotmail.com 

Forn de pa Cal Tullet
Plaça de Sant Miquel, 2
977 870 382
caltullet@gmail.com
@caltullet 

Forn de pa Joan
C. Major, 85
977 860 245
forndepajoan@gmail.com
/ForndepaJoan.Montblanc
@fornpajoan 

Galetes Rifacli
Ctra. d'Artesa, 14
977 860 799
hola@rifacli.com
www.rifacli.com
/rifacli
@rifacli 

Pastisseria Andreu
C. Major, 55
977 860 135/ 636 334 898
pastisandreu@gmail.com
/pastisseria.andreumontblanc
@andreumontblanc 

Pastisseria i Confiteria Viñas
C. Major, 47
977 860 158 

K-Liu Fleca i cafeteria
C. Dionís Mestre, 6 baixos
877 075 317/ 615605348
k.liumtb@gmail.com
/Kliuflecacafeteria
@kliuflecacafeteria 

Accions del document