S'han obert les inscripcions per prendre part al 18è Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc

Terrània se celebrarà del 25 al 27 de setembre

27/01/2020

L'Oficina de Turisme de Montblanc amb la col·laboració dels ceramistes de la Conca de Barberà ha definit els principals eixos de la divuitena edició de Terrània, el Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc, que se celebrarà els dies 25, 26 i 27 de setembre.

Com cada mes de gener l'Oficina de Turisme de Montblanc ha posat en coneixement de ceramistes d'arreu d'Europa la celebració de la propera edició del festival.

A través de www.terrania.cat es facilita la informació necessària per als ceramistes interessats a prendre part al festival. Hi poden trobar els requeriments i el formulari d'inscripció, a banda d'un recull històric de les edicions precedents. Entre altra documentació els interessats cal que enviïn fotografies dels treballs i de l'stand. A més, han d'especificar el tipus d'obra que realitzen (gres, porcellana, fiança, escultura, raku,..) i dir si estan disposats a realitzar demostracions durant el festival.

Fins el 31 de març està obert el termini d'inscripció. Posteriorment s'iniciarà la fase de tria. Com sempre, s'escolliran una trentena de ceramistes mirant d'equilibrar el tipus d'obra, tècniques, i procedència dels artistes. A partir del mes d'abril l'organització enllestirà els detalls de la programació, les exposicions i les activitats paral·leles, per tal de poder-ho presentar abans de l'estiu.

Una de les novetats que presentarà l'edició d'enguany té a veure amb la distribució dels ceramistes participants mirant d'aprofitar millor l'espai que ofereix la nau central de l'antiga església de Sant Francesc.

Accions del document