Terrània presenta el cartell i el flyer de la setzena edició del Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc

Tindrà lloc del 28 al 30 de setembre i els Països Baixos són els convidats.

08/08/2018

La setzena edició de Terrània, el Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc, que se celebrarà els dies 28, 29 i 30 de setembre ja disposa del cartell i el flyer promocional que, com cada any, permetrà fer difusió del festival durant els mesos previs a l'esdeveniment.

Seguint la línia habitual, el cartell utilitza una peça del ceramista al qual es dedica l'exposició central del festival. El protagonista serà Jordi Serra, ceramista de Cornellà de Llobregat, membre d'una nissaga d'artistes dels quals també es podran veure peces. L'exposició tindrà lloc a la Sala Sant Miquel els caps de setmana previs al festival i, òbviament, els tres dies de Terrània.

Com és habitual la imatge del cartell també apareixerà en el flyer de promoció i serà la portada del programa que està pràcticament enllestit.

Enguany el cartell incorpora una novetat molt destacada. En una de les cantonades figurarà la distinció que Terrània ha rebut el Premi d'Honor de l'Associació de Ceramistes de Catalunya en la modalitat Premi Artesania de Catalunya. De fet, el lliurament d'aquest reconeixement tindrà lloc el proper dissabte 12 de maig a Barcelona.

Durant les properes setmanes s'aniran presentant les novetats del festival a través del web www.terrania.cat i de les xarxes socials. També es donaran a conèixer els noms dels 33 ceramistes que prendran part en el festival. Una tercera part són catalans (11), i també n'hi haurà de Bèlgica (1), d'Espanya (6), de França (9), del Regne Unit (1) i dels Països Baixos (5), que en aquesta edició és el país convidat.

Accions del document