Terrània presenta el cartell i el flyer de la dissetena edició del Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc

Una peça del ceramista Joan Panisello protagonista en els elements gràfics

07/05/2019

Terrània, el Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc, celebrarà la dissetena edició els dies 27, 28 i 29 de setembre. Hores d'ara ja disposa del cartell i del flyer promocional que, com cada any, permetrà fer difusió del festival durant els mesos previs a l'esdeveniment.


Seguint la línia habitual, el cartell utilitza una peça del ceramista al qual es dedica l'exposició central del festival. El protagonista serà Joan Panisello, ceramista de Jesús (Baix Ebre), artista de llarga trajectòria i reconegut prestigi internacional. L'exposició de la seva obra tindrà lloc a la Sala Sant Miquel els caps de setmana previs al festival i, òbviament, els tres dies de Terrània.


Com és habitual la imatge del cartell i del flyer de promoció serà la portada del programa que està pràcticament enllestit tot i que encara faltin cinc mesos per a l'esdeveniment.


En el cartell figura la distinció del Premi d'Honor de l'Associació de Ceramistes de Catalunya en la modalitat Premi Artesania de Catalunya que es lliurà l'any passat i que sempre s'incorporarà al material gràfic de Terrània.


Durant les properes setmanes s'aniran presentant les moltes novetats de l'edició d'enguany del festival durant la qual se celebraran més exposicions que mai. Es farà a través del web www.terrania.cat i de les xarxes socials. També es donaran a conèixer els noms dels 35 ceramistes que prendran part en el festival. El territori convidat és Suïssa, amb 7 ceramistes. La resta són catalans (12) i també n'hi haurà de Bèlgica (1), d'Espanya (3), de Finlàndia (1), de França (11) i dels Països Baixos (1).