Terrània presenta el cartell i el flyer de la dinovena edició del Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc

Bretanya serà el territori convidat

07/06/2022

Terrània, el Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc, celebrarà la dinovena edició els dies 23, 24 i 25 de setembre. Hores d'ara ja disposa del cartell que permetrà fer difusió del festival durant els mesos previs a l'esdeveniment.

El cartell utilitza una peça del ceramista bretó Philippe Dansette ja que el territori convidat és Bretanya. L’any passat, encara sota els efectes de les restriccions de la pandèmia, no hi va haver cap territori convidat. D’aquesta manera es vol destacar aquest pas cap a la recuperació d’algun dels trets característics del festival. L’any 2019 es va convidar Suïssa.

Com és habitual la imatge del cartell serà la protagonista del flyer de promoció i de la portada del programa que està pràcticament enllestit tot i que encara faltin quatre mesos per a l'esdeveniment.

En el cartell figura la distinció del Premi d'Honor de l'Associació de Ceramistes de Catalunya en la modalitat Premi Artesania de Catalunya que es va rebre l'any 2018 i que sempre s'incorpora al material gràfic de Terrània.

Durant les properes setmanes s'aniran presentant les novetats del festival entre les quals destaca l’exposició del fons Terrània de l’Ajuntament de Montblanc. També es donaran a conèixer els noms dels 26 ceramistes que prendran part en el festival. A banda dels 6 ceramistes de Bretanya, la resta són catalans (12), d'Espanya (5), de França (2) i dels Països Baixos (1).

Accions del document