L'estrena de l'exposició central de Terrània donarà el tret de sortida del 16è Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc

Està dedicada al ceramista Jordi Serra i la seva nissaga familiar

05/09/2018

El proper dijous 6 de setembre tindrà lloc la primera activitat de la setzena edició de Terrània, el Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc, inclòs dins la programació de la Festa Major 2018.
A partir de les 6 de la tarda la Sala d'Exposicions Sant Miquel acollirà la inauguració de l'exposició Reflexos metàl·lics. Nissaga Serra del 1901 fins al 2018. L'acte comptarà amb la presència del ceramista de Cornellà de Llobregat, Jordi Serra a qui s'ha dedicat la imatge de la portada del programa i del cartell del festival. Com ja s'ha fet en les darreres edicions del festival, la inauguració de l'exposició central s'acompanyarà de l'actuació d'alumnes de l'Escola Municipal de Música que interpretaran diverses peces musicals.
L'exposició restarà oberta durant el mes de setembre amb els següents horaris: del 7 al 23 es podrà visitar cada divendres, dissabte i diumenge d'11h a 14h. Durant els tres dies de celebració de festival, 28, 29 i 30, l'horari s'ampliarà també a la tarda: d'11h a 14h i de 16h a 19h.
Tots els visitants podran endur-se el catàleg commemoratiu que ha editat l'Ajuntament de Montblanc on hi ha les fotografies de les peces exposades.
A l'exposició central de Terrània s'hi sumaran tres exposicions més durant la celebració del festival: a la Galeria Natàlia Ferré hi exposarà Montse Llanas; al Centre d'Interpretació de l'Art Rupestre, Mercè Rius; i a l'Oficina de Turisme des d'aquesta setmana hi ha una mostra d'obres dels alumnes de l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona.
Cal recordar que fa diverses setmanes que es disposa del programa de la setzena edició de Terrània i està disponible a l'Oficina de Turisme de Montblanc.

Accions del document