L’Ajuntament de Montblanc estrena un vídeo per promocionar Terrània, el Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc

És el primer element de promoció que es presenta en ocasió de la 20a edició del festival

15/02/2023

Des d’aquesta setmana l’Oficina de Turisme de Montblanc disposa d’un nou element de promoció turística. Es tracta d’un vídeo dedicat a Terrània, el Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc que es presenta com a punt d’arrencada de la 20a edició d’un esdeveniment que no només s’ha consolidat en el calendari local sinó que ho ha fet a nivell nacional i internacional gràcies al prestigi que ha anat acumulant al llarg dels anys.

L’objectiu del vídeo és presentar Terrània a partir de l’opinió que se n’han fet al llarg del temps els ceramistes i els professionals vinculats a la ceràmica a Catalunya.

El vídeo ha estat realitzat per Víctor Torija i es va encarregar abans de la darrera edició del festival. D’aquell moment són els talls de veu que s’hi encadenen. A banda de les persones que hi intervenen, s’hi pot veure una mostra dels elements essencials del festival: l’espai d’exposició i venda, els tallers on prenen part els visitants, les exposicions, les demostracions, etc.

A partir d’aquesta setmana estarà disponible al web del festival i a Youtube. Se’n farà difusió a través de les xarxes. Es farà arribar a ceramistes d’arreu d’Europa, amb versions subtitulades al castellà, el francès i l’anglès.

Té una durada de 6 minuts 40 segons, llarg si es té en compte la tendència comunicativa actual amb molta imatge d’impacte i missatges molt curts. L’objectiu era que fos tot el contrari, és a dir, un reflex del món de l’artesania en general i la ceràmica en particular que demanen temps i dedicació per obtenir resultats de qualitat. També és el segell de Terrània, un festival que es prepara d’una edició a l’altra amb molts mesos d’antelació.