A la venda les entrades dels tallers

Hi haurà tallers de calat, torn i figures de pessebre

12/09/2023

A la venda les entrades dels tallers
Taller de torn de Terrània

Aquesta setmana s’han posat a la venda els tiquets per a prendre part als tallers de la 20a edició de Terrània, el Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc, el cap de setmana del 30 de setembre i l’1 d’octubre.

Es tracta d’una de les activitats més consolidades entre el públic que assisteix al festival. Enguany hi haurà tres tallers:

Taller de decoració ceràmica El Calat

Al claustre de Sant Francesc es faran fanals o esferes de fang usant la tècnica del calat. Entre tots els participants es crearà un número 20 de grans dimensions per commemorar les vint edicions de Terrània. Està adreçat a adults i a nens a partir de 7 anys, el dissabte i el diumenge hi haurà nou sessions amb una durada de mitja hora i està coordinat per Mardefang.

Taller de torn

El taller de torn és un clàssic i cada any s’elabora un tipus de peça al pati del claustre de Sant Francesc. L’any passat van ser els gerros i enguany s’elaboraran bols que encerclaran els fanals o les esferes de fang que els participants al taller de decoració ceràmica hauran calat.
Està adreçat a adults i a nens a partir de 5 anys, el dissabte i el diumenge hi haurà tretze sessions amb una durada de vint minuts i està coordinat per Mardefang.

Taller de creació de figures de pessebre de motlle

El Museu del Pessebre de Catalunya ofereix aquest taller que es desenvolupa a la sala de les Corts Catalanes. A partir de motlles es confeccionen diverses figures de pessebre. Està adreçat a tots els públics, el dissabte i el diumenge hi haurà quatre sessions amb una durada d’una hora.


Els preus de totes les activitats són de 5 euros a partir de 14 anys i de 3 euros per a infants de 7 a 13 anys. Els menors de 6 anys han d’anar acompanyats, com a mínim, d’un adult que també ha d’adquirir un tiquet d’entrada. En aquest cas, l’adult i el menor ocuparan una sola plaça.
L’aforament és limitat, per la qual cosa es recomana adquirir els tiquets de forma anticipada a través de www.terrania.cat