A la venda el tast ceràmic i enogastronòmic de Terrània amb Jaume Fàbrega

És una de les novetats del 20è Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc

28/08/2023

A la venda el tast ceràmic i enogastronòmic de Terrània amb Jaume Fàbrega
Menú tast ceràmic i enogastronòmic

Aquesta setmana s’han posat a la venda els tiquets del tast ceràmic i enogastronòmic, una de les principals novetats que es proposen en ocasió de la 20a edició de Terrània, el Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc.

El tast, al preu de 25€, tindrà lloc el dissabte 30 de setembre a les 9 del vespre. Consistirà en set plats elaborats per Sant Francesc Restaurant a partir del llibre Cuina catalana tradicional amb terrissa de l’historiador i gastrònom Jaume Fàbrega. Precisament ell serà l’encarregat de conduir el tast en companyia de Ricard Sebastià del celler Josep Foraster qui comentarà els vins del maridatge.

L’aforament és limitat. Es recomana adquirir els tiquets de forma anticipada a través de www.terrania.cat  

Aquest és el menú de tast:

Tià d'espinacs
Bacallà amb cigrons, ous durs i panses
amb Josep Foraster Blanc Selecció 2022

Peus de porc a la cassola
amb Julieta 2022

Sèpia amb mandonguilles i pèsols
amb Pep 2021

Pomes cuites
Mató a la cassola
Greixonera de patates
amb Brisat del Coster 2022

Accions del document