Navegació

Torna «Anem a l’hort», l’experiència de turisme familiar per fomentar el coneixement de l’horta entre els més petits

Les entrades es poden adquirir a www.montblancmedieval.cat

01/08/2022

El cicle d’activitats #Safrània365 continua a l’estiu amb aquesta experiència adreçada al públic familiar el proper dissabte 13 d’agost. «Anem a l’hort» consisteix en una passejada per l’hort del convent de la Serra, la collita d’hortalisses i fruites ecològiques de temporada i un taller de conserva amb productes de l’hort. La voluntat de l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Montblanc, organitzadora de l’activitat, és fomentar el coneixement del producte agroalimentari del territori entre els més petits.

«Anem a l’hort!» arrencarà a les 7 de la tarda al convent de la Serra, a l’hort gestionat per La Carabasseta, situat a l’interior de l’antic monestir. L’Andreu Sabidó, propietari de La Carabasseta, és un productor d’horta ecològica de Montblanc que explicarà als participants com és la feina al camp i les fruites i hortalisses que conrea. També hi prendrà part la cooperativa agroecològica L’Aresta, qui els hi transmetrà la importància de consumir de forma més responsable i sostenible apostant pels productes de temporada i de proximitat. Seguidament, els participants colliran fruites i hortalisses de l’hort, que podran endur-se a casa. L’experiència finalitzarà amb un taller de conserva amb productes collits al moment.

Des d’avui els interessats en realitzar l’activitat hauran d’inscriure’s prèviament al web www.montblancmedieval.cat. El preu per participar és de 2€ els infants d’entre 4 i 12 anys, i 5€ els majors de 12 anys.