Navegació

#Safrània365 va fer novament el ple

La collita de safrà i el tast de vins van tornar a ser un èxit

07/11/2023

#Safrània365 va fer novament el ple
Activitat Collita de safrà i taller esbrinament de flors

El passat dissabte 4 de novembre hi va haver doble sessió d’activitats del calendari de #Safrània365. La Collita de safrà i el taller d’esbrinament de flors, i el Tast de vins havien exhaurit les entrades uns dies abans de la celebració.

Al matí, l’Espai Aromis va acollir la tradicional Collita de safrà i el taller d’esbrinament de flors. Joan Cartanyà, productor de safrà, va dirigir l’activitat. Públic adult i infantil va gaudir d’una experiència singular que dona valor al producte de proximitat i a la feina dels pagesos.

Al vespre, es va realitzar el Tast de vins coordinat per La Conca 5.1 i que va donar continuïtat a l’esperit de posar el focus sobre la feina a la terra, tenint cura del paisatge amb passió i compromís. La clau de volta comptà amb la conducció de Leandre Romeu i la participació dels escriptors Roser Vernet i Martí Sales. Hi van prendre part els cellers Vilalta Pere, Niu Celler, Clos Mogador, Venus la Universal, la Fita i Celler Dumenge.

Ambdues activitats van tenir una magnífica acollida per part dels assistents i consoliden el calendari de #Safrània365 com una proposta turística i cultural amb un públic molt fidel.

A partir d’aquesta setmana ja es posen a la venda les entrades per a les dues activitats que tanquen el calendari de #Safrània365 de 2023. El Tast de pedra seca i el Maridatge de cava i torró estan previstos per als dissabtes 25 de novembre i 2 de desembre, respectivament. Cal inscriure’s a través de www.montblancmedieval.cat.

Accions del document