Navegació

#Safrània365 porta «Vi, glosa i estrelles» a Rojals

L’activitat tindrà lloc el dissabte 17 de juliol i ja estan disponibles les entrades a un preu de 10 euros

22/07/2021

El dissabte 17 de juliol a les 10 del vespre tindrà lloc a Rojals una nova activitat de la programació de #Safrània365. Es tracta de «Vi, glosa i estrelles», un espectacle lúdic i divulgador en què es descobriran les connexions entre el món del vi i els astres, a través de la cançó amb text improvisat, la divulgació astronòmica, la poesia, els contes i les cançons.

L’any passat tingué una gran acollida en la sessió realitzada al Mas de la Sabatera i enguany es repeteix canviant la ubicació, ja que és voluntat de l’organització que les activitats vagin rodant per tot el municipi.

L’activitat comptarà amb el divulgador astrònom Alexandre Bonanit, la glosadora Gemma Balagué «Fardatxa» i els vins del celler Mas Foraster. Al llarg de 90 minuts, els participants coneixeran les relacions entre el vi i el cel de nit al mateix temps que la glosadora, mitjançant el joc amb les paraules, teixirà una tela que lligarà el vi, l’astronomia i tot allò que passi en aquell moment. És aconsellable que els participants portin un entrepà per sopar abans de l’inici de l’activitat.

Organitzada per l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Montblanc, l’activitat té un preu de 10 euros i l’aforament és limitat i reduït. És per això que és imprescindible la inscripció prèvia de tots els participants a través de www.montblancmedieval.cat.

«Vi, glosa i estrelles» s’emmarca dins de #Safrània365, la programació d’esdeveniments de petit format al voltant de l'enogastronomia i els productes de proximitat que organitza l'Ajuntament de Montblanc i que enguany té un total de tretze actes previstos.