Navegació

#Safrània365 estrena l’espectacle «Vi, glosa i estrelles»

Les entrades es posen a la venda avui i fins que s’exhaureixin, a un preu de 10 euros

13/07/2020

 

El dissabte 8 d’agost a les 9 del vespre es celebrarà una nova experiència de #Safrània365: l’espectacle «Vi, glosa i estrelles», després de la suspensió de la Vermutada popular i musical i la Mostra de cervesa artesana a causa de la Covid-19. Les vinyes de Mas de la Sabatera de Montblanc acolliran aquest espectacle lúdic i divulgador en què es descobriran les connexions entre el món del vi i els astres, a través de la cançó amb text improvisat, la divulgació astronòmica, la poesia, els contes i les cançons.


L’activitat comptarà amb el divulgador astrònom Alexandre Bonanit, la glosadora Gemma Balagué «Fardatxa» i els vins de Mas de la Sabatera. Al llarg de 90 minuts, els participants coneixeran les relacions entre el vi i el cel de nit al mateix temps que la glosadora, mitjançant el joc amb les paraules, teixirà una tela que lligarà el vi, l’astronomia i tot allò que passi en aquell moment. És aconsellable que els participants portin un entrepà per sopar abans de l’inici de l’activitat i que utilitzin calçat còmode ja que l’espectacle tindrà lloc a la vinya.


Organitzada per l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Montblanc, l’activitat té un preu de 10 euros i l’aforament és limitat i reduït. És per això que és imprescindible la inscripció prèvia de tots els participants, enviant un correu a turisme@montblanc.cat, trucant al 977 861 733 o bé omplint un formulari d’inscripció disponible al web www.montblancmedieval.cat.


«Vi, glosa i estrelles» s’emmarca dins de #Safrània365, la programació d’esdeveniments de petit format al voltant de l'enogastronomia i els productes de proximitat que organitza l'Ajuntament de Montblanc.