Navegació

Nova activitat #Safrània365 durant la Setmana de la Pedra Seca

Ja estan a la venda les inscripcions del Tast de pedra seca

13/11/2023

Nova activitat #Safrània365 durant la Setmana de la Pedra Seca
Activitat "Tast de Pedra Seca" edició anterior

El proper dissabte 25 de novembre torna el Tast de pedra seca. El calendari de #Safrània365 que cada any organitza l’Ajuntament de Montblanc a través de l’Oficina de Turisme va incorporant propostes singulars i aquesta es repeteix després de l’exitosa estrena en l’edició anterior.

Es tracta d’un recorregut per conèixer construccions de pedra seca en companyia del divulgador naturalista montblanquí Manel Martínez que inclou un tast de productes agroalimentaris de proximitat de la cooperativa Fet a la Conca.

S’emmarca dins la 4a edició de la Setmana de la Pedra Seca que tindrà lloc del 24 de novembre al 3 de desembre, amb més d’una quarantena d’activitats arreu del territori. L’objectiu és promocionar i donar valor a aquesta tècnica a través d’entitats, col·lectius i voluntaris que treballen en el manteniment i divulgació d’aquest patrimoni singular.

Ja estan obertes les inscripcions a 10€. L’activitat, que tindrà una durada de tres hores i mitja, té un aforament limitat, cal dur calçat adequat, i és necessària la inscripció a través del web www.safrania365.cat

La trobada serà a les 9 del matí a l’Oficina de Turisme, des d’on els participants es desplaçaran en vehicle fins al punt d’inici de la caminada. Serà circular i permetrà conèixer diversos sistemes de construcció segons les ubicacions i els usos.

Accions del document