Navegació

Montblanc estrena la Mostra de Cervesa Artesana de #Safrània365 amb èxit de públic

Es van servir més de 4.000 degustacions de cervesa del territori

12/08/2019

El passat cap de setmana es va estrenar amb èxit la Mostra de Cervesa Artesana, que tingué lloc davant el celler modernista. L'activitat formava part de #Safrània365, la programació de petits esdeveniments al voltant de la gastronomia i dels productes de proximitat que organitza l'Ajuntament de Montblanc.

La mostra es va fer els vespres de divendres 9 i de dissabte 10 i s'acompanya de la música del Dj Energy For You. L'activitat es va pensar per a tot tipus de públic, ja que per als més petits es van proposar dos tallers que tingueren una molt bona acollida.

Al llarg dels dos dies es van servir més de 4.000 tastos de cervesa artesana de productors del territori més proper: Boixets de Vimbodí i Poblet, La Montblanquina de Montblanc, Segarreta de Santa Coloma de Queralt, Les Clandestines de Montferri i Matoll de Belianes. Es complementà amb la participació de membres de la Cooperativa Fet a la Conca, i es pogué gaudir de degustacions ofertes per la Cansaladeria Ca la Cova de Vimbodí, i el Forn de Pa Cal Tullet de l'Espluga de Francolí i Montblanc.

Els tastos de cervesa es feien amb uns gots commemoratius que en adquirir-los s'acompanyaven d'una bossa de patates.

L’estrena de la Mostra de Cervesa Artesana va servir per presentar la cervesa oficial #Safrània365, una cervesa rossa artesana elaborada per Boixets amb aigua de les Muntanyes de Prades i safrà de la Conca de Barberà. Se'n va produir una quantitat limitada i es van servir prop de 400 tastos.

La mostra començà cada dia a les 7 de la tarda i s'acabà a les 11 de la nit, per la qual cosa va servir com a activador dels restaurants de la vila a l'hora de sopar.

Accions del document