Navegació

La Vermutada Popular i Musical torna a Montblanc en format de confinament

Des de l’Ajuntament de Montblanc s’ha programat un vermut des de casa els dies 11 i 12 d’abril

08/04/2020

El cap de setmana de la Setmana Santa estava previst realitzar la primera activitat del calendari de #Safrània365, la programació de petits esdeveniments al voltant de la gastronomia i els productes de proximitat que organitza l'Ajuntament de Montblanc.

La situació de confinament ha fet que la proposta s’hagi modificat completament. Com és obvi es tracta de fer el vermut però a casa. I amb una estructura diferent per a cada dia.

El que és igual per als dos dies es la proposta de compartir imatges a Instagram fent el vermut. Cal utilitzar les etiquetes que aquests dies es promouen des de l’Oficina de Turisme de Montblanc: l’habitual #montblancmedieval i la creada recentment #MontblancDesDeCasa

A més, es convida a etiquetar Ràdio Montblanc (@radio_montblanc)

Totes les fotografies correctament etiquetades participaran en un concurs per escollir la “Foto de la Vermutada Popular i Musical”. Un cop passat el confinament rebrà un premi especial consistent en un lot de productes de la cooperativa Fet a la Conca, que actualment està fent un gran esforç per acostar als consumidors el producte de proximitat i de qualitat de la Conca de Barberà.

Aquestes són les propostes per a cada dia de la Vermutada Popular i Musical:

Dissabte 11 d’abril

A partir de les 12h hi haurà una sessió de música en directe amb el DJ Alexandre Bonanit que es podrà seguir a través d’Instagram Live i Facebook Live. Tindrà una durada aproximada d’una hora i la selecció musical tindrà en compte l’actual situació que viu la societat volent donar un missatge en positiu.

Diumenge 12 d’abril

A les 12h hi haurà una repicada de campanes des de l’església de Santa Maria com a celebració del Diumenge de Pasqua. Tot seguit començarà el programa especial de Ràdio Montblanc “Des del confinament” que ha tingut una gran acollida i arriba a la tercera setmana d’emissió. Recupera la tradicional fórmula de demanar cançons i dedicar-les. Es pot fer amb notes de veu i trucades al 601277839.