Navegació

L’estrena d’Els secrets de les abelles i la mel deixa molt bones sensacions

La segona activitat de #Safrània365 es va fer pels voltants de l’ermita de Sant Josep

08/05/2023

El dissabte 6 de maig al matí tingué lloc la segona activitat de l’any de la programació de #Safrània365. Els secrets de les abelles i la mel s’estrenava enguany, estava oberta a tot tipus de públic i es confirma com a molt recomanable per a famílies.

L’activitat es va realitzar en companyia de Joan Maria Llorens, apicultor d’Alcover i gran expert i divulgador del món de les abelles i de la mel. Va començar amb una caminada senzilla i no massa llarga per descobrir la rica varietat vegetal que envolta l’ermita de Sant Josep, hàbitat de les abelles i de molts altres insectes.
La segona part consistí en unes explicacions tècniques i el tast de mels de les Muntanyes de Prades.

El proper 20 de maig és el Dia Mundial de les Abelles i es va aprofitar per sensibilitzar el públic assistent sobre la importància de mantenir la biodiversitat i advertir dels efectes de la crisi climàtica.

La tercera activitat del calendari d’enguany de #Safrània365 també serà una estrena. Del marge a la cuina tindrà lloc el dissabte 17 de juny i, com sempre, es podran adquirir les entrades de forma anticipada durant les setmanes prèvies.