Navegació

Èxit de participació al tast Beure i Veure de #Safrània365

Una setantena de persones van prendre part en un tast de vins coordinat per l'il·lustrador Oriol Malet

11/12/2018

El passat dissabte al vespre una setantena de participants van omplir la sala de les Corts Catalanes del claustre de Sant Francesc de Montblanc en ocasió del tast de vins «Beure i Viure». L'activitat formava part de la programació de #Safrània365 i estava organitzat per l’Ajuntament de Montblanc i l'associació La Conca 5.1.

El tast va ser coordinat per l’il·lustrador Oriol Malet que va presentar vuit vins de vuit cellers de les Denominacions d’Origen Conca de Barberà, Empordà, Montsant i la DOQ Priorat. A través de la seva perspectiva professional, centrada en el disseny de les ampolles i de les etiquetes, els participants van poder viure una experiència sensorial completa.

També hi van prendre part representants dels cellers que van explicar la filosofia empresarial, el perquè d'utilitzar etiquetes singulars i les característiques de cadascuna de les referències tastades.

Els cellers convidats foren: Herència Altés amb Garnatxa Blanca, Celler Terra i Vins amb Clos del Gos 2015, Celler Frisach amb l'Abrunet negre 2018, Terres de Vidalba amb el vi blanc No t'ho diré, Mas Doix Amb les Crestes 2016, Vega Aixalà amb Emma Sirah 2017, Les Cousins amb L'Inconscient 2017 i Coca i Fitó amb Tocat de l'Ala i una selecció de diversos vins.

«Beure i Veure» va ser el primer tast d'aquestes característiques dins #Safrània365, i agafa el testimoni dels tastos que La Conca 5.1 havia coordinat en les dues darreres edicions de Safrània. De cara a l'any vinent es reforçarà aquest model d'activitats relacionades amb els productes agroalimentaris de la Conca de Barberà i de tastos singulars.