Navegació

Èxit de participació a la Passejada nocturna i constel·lacions de #Safrània365

La propera activitat serà el tast de vins a finals d’octubre

19/09/2022

El passat dissabte 17 de setembre es va realitzar la vuitena activitat d’enguany del calendari de #Safrània365 que organitza l’Ajuntament de Montblanc a través de l’Oficina de Turisme.

La Passejada nocturna i constel·lacions estava adreçada al públic familiar i es van exhaurir la trentena de places disponibles.

De la mà del divulgador astrònom Alexandre Bonanit es van explicar les espècies nocturnes que habiten a l’entorn de Montblanc i es va fer una introducció a l’astronomia aprofitant la foscor. El recorregut naturalista nocturn va permetre observar els tipus d’estrelles i les constel·lacions, lligant-los amb mitologia, contes i llegendes.

Durant el darrer trimestre de l’any hi ha programades cinc activitats del calendari de #Safrània365: el Tast de vins amb la Conca 5.1, el 29 d’octubre; la Collita de safrà i el taller d’esbrinament de flors amb Aromis, el 5 de novembre; l’excursió Tast de pedra seca amb Manel Martínez i Fet a la Conca, el 26 de novembre; el taller De l’olivera al setrill amb l’Aresta i celler Mas Foraster; i el Maridatge de cava i torró amb celler Carles Andreu i pastisseria Viñas, el 10 de desembre.

L’Oficina de Turisme de Montblanc informarà puntualment en el moment que es puguin adquirir les entrades anticipades a través de www.safrania365.cat

Accions del document