Navegació

El tast de vi Set tota la vida clourà el cicle anual de #Safrània365 el proper 7 de desembre

Comptarà amb la presència del músic David Carabén i l'enòleg Sergi Montalà i la recaptació es destinarà a Riuada Solidària

07/11/2019

El proper dissabte 7 de desembre a les 7 del vespre un tast de vins titulat «Set tota la vida» tancarà l'edició d'enguany de #Safrània365, la programació de petits esdeveniments al voltant de l'enogastronomia i els productes de proximitat que organitza l'Ajuntament de Montblanc.
El tast tindrà lloc a la sala de les Corts Catalanes del claustre de Sant Francesc de Montblanc i tornarà a estar coordinat per l'associació La Conca 5.1.
L'eix central serà el vincle entre música i vi, ben visible en el títol de l'activitat, «Set tota la vida», nom d'un vi d'Estones de Mishima, que justifica la presència del sumiller Sergi Montalà i del músic David Carabén. A través de la seva perspectiva professional es podrà viure una experiència sensorial completa.
Presentaran vins de sis cellers de les Denominacions d’Origen Conca de Barberà (Josep Foraster), Costers del Segre (Mas Blanch i Jové), Empordà (Vinyes dels Aspres), Montsant (Estones), Penedès (Oriol Rossell) i Terra Alta (Bielsa Ruano i Estones).
La recaptació del tast es destinarà a #RiuadaSolidària a Montblanc. El preu per persona és de 10€ i les places són limitades a l'aforament de la sala. Qui vulgui prendre part en el tast ha de contactar amb laconca51@gmail.com
La d'enguany serà la quarta edició d'aquest tast. Les dues primeres dins la fira Safrània, i ja l'any passat posant punt i final al calendari anual de #Safrània365, amb el «Beure i Viure» coordinat per l’il·lustrador Oriol Malet.
El mateix dissabte al matí es realitzarà una nova sessió d'«A la vinya, en família» una gimcana a les vinyes i el celler de Mas Foraster. Els participants hauran de respondre preguntes sobre el raïm, la climatologia o el tipus de sòl, ocultes en ampolles de vi amagades al llarg del recorregut. També gaudiran d'un esmorzar de temporada amb productes de proximitat. Aquesta activitat es va estrenar amb èxit el passat juliol i ara es repetirà donant valor al paisatge de tardor.