Navegació

A la venda les entrades per al tast de vins de #Safrània365

L’activitat amb La Conca 5.1 és la primera de les cinc propostes de tardor que es faran abans d’acabar l’any

17/10/2022

El proper dissabte 29 d’octubre tindrà lloc la novena activitat d’enguany del calendari de #Safrània365 que organitza l’Ajuntament de Montblanc a través de l’Oficina de Turisme. És la primera de les cinc propostes programades a la tardor.

El tast de vins amb l’associació La Conca 5.1 és un clàssic de #Safrània365 que ja es realitzava dins la programació de Safrània, la fira de productes agroalimentaris precedent de l’actual format repartit al llarg de l’any. Cada any hi ha ha un tema central que serveix de fil conductor del tast.

Enguany el títol és La vinya va ser abans que el vi i el tast el coordinarà Míriam Clotet, reconeguda divulgadora del món del vi i la vinya.

Es tracta d’una proposta singular que vol convidar a la reflexió al voltant del present i el futur de la pagesia, el paisatge, l’ecosistema que ens envolta, l’activitat sostenible, el model col·laboratiu, etc. I fer-ho a partir del tast dels vins de petits productors que aposten per l’elaboració ecològica i biodinàmica: Enlaire Vins, Celler Pujol Cargol, Vins Desantesos, Grup de Pagesos Biodinàmics, Mulet Viticultors i Celler Eravi.

Ja es poden adquirir les entrades al preu de 10€ a través de www.safrania365.cat

Les següents activitats de #Safrània365 són la Collita de safrà i el taller d’esbrinament de flors amb Aromis, el 5 de novembre; l’excursió Tast de pedra seca amb Manel Martínez i Fet a la Conca, el 26 de novembre; el taller De l’olivera al setrill amb l’Aresta i celler Mas Foraster; i el Maridatge de cava i torró amb celler Carles Andreu i pastisseria Viñas, el 10 de desembre.