Navegació

A la venda les entrades de la segona activitat de #Safrània365

Els secrets de les abelles i la mel tindrà lloc el dissabte 6 de maig

17/04/2023

El dissabte 6 de maig al matí se celebrarà la segona activitat de l’any de la programació de #Safrània365. Es tracta d’Els secrets de les abelles i la mel, una proposta que s’estrena enguany.

Està oberta a tot tipus de públic, encara que és molt recomanable per a fer-la en família. Combina una caminada curta gaudint del paisatge agrícola i boscós dels voltants de l’ermita de Sant Josep amb les explicacions tècniques i el tast de mels de les Muntanyes de Prades i altres productes que en deriven.

L’activitat es farà en companyia de Joan Maria Llorens, apicultor d’Alcover i gran expert i divulgador del món de les abelles i de la mel. S’ha triat una data propera al Dia Mundial de les Abelles, el 20 de maig, un bon moment per sensibilitzar de la importància de mantenir la biodiversitat i advertir dels efectes de la crisi climàtica.

A partir d’aquesta setmana les entrades per a l’activitat es poden adquirir a través del web www.safrania365.cat al preu de 5€ el majors de 13 anys i 2€ entre 4 i 12 anys. Fins a 3 anys és gratuït. L’aforament és limitat a 25 places.

Accions del document