Navegació

A la venda les entrades d’una altra novetat de #Safrània365

Del marge a la cuina s’estrena el dissabte 17 de juny a l’Espai Aromis

29/05/2023

El dissabte 17 de juny al matí tindrà lloc la tercera activitat de l’any de la programació de #Safrània365. Del marge a la cuina és la segona estrena d’enguany després d’Els secrets de les abelles i la mel, una proposta que va tenir molt bona acollida.

L’activitat es farà a l’Espai Aromis i està coordinada per Joan Cartanyà. És oberta a tot tipus de públic i està especialment recomanada per fer-la en família. Començarà amb una caminada curta que posa en valor les plantes que es troben a la vora dels camins del terme. Els participants podran reconèixer plantes i flors silvestres i se’ls explicarà com s’han de recol·lectar. A continuació s’elaboraran receptes culinàries senzilles fent servir plantes silvestres i aromàtiques amb l’objectiu d’incorporar-les a la cuina habitual dels participants.

A partir d’aquesta setmana les entrades per a l’activitat es poden adquirir a través del web www.safrania365.cat al preu de 5€ el majors de 13 anys i 2€ entre 4 i 12 anys. Fins a 3 anys és gratuït. L’aforament és limitat a 25 places.