A la vinya, en família (NOVA DATA)

Dissabte 8 d’agost, tindrà lloc una nova experiència del cicle d’activitats «Viu Montblanc en família»: la gimcana «A la vinya, en família». Organitzada per l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Montblanc, l’activitat és gratuïta i pretén apropar el cicle de la vinya a les famílies amb infants. La segona edició es celebrarà a les vinyes del Mas de la Sabatera a partir de les 9 del matí.

A través d’una gimcana, els participants, adults i infants, hauran de respondre preguntes sobre les varietats de raïm, el cicle de la vinya o el tipus de sòl que es trobaran ocultes en ampolles de vi escampades al llarg del recorregut. Així, els més petits aprendran de manera amena i divertida qüestions relacionades amb un dels conreus tradicionals de la Conca de Barberà. L’activitat recorrerà les vinyes del Mas de la Sabatera i s’anirà acompanyat d’un guia. És apta per a totes les edats i requereix l’ús de calçat còmode per caminar per la vinya. Al finalitzar la gimcana, tots els participants gaudiran d’un esmorzar individual amb productes de proximitat, i s’oferirà una degustació de vi i most.

L’activitat s’ha adaptat per tal de complir amb les mesures sanitàries de prevenció de la Covid-19. És per això que l’aforament és reduït i limitat, i és imprescindible la inscripció prèvia de tots els participants, enviant un correu a turisme@montblanc.cat, trucant al 977 861 733 o bé omplint un formulari d’inscripció disponible al web www.montblancmedieval.cat. A més, es facilitarà gel hidroalcohòlic als participants i serà necessari l’ús de la mascareta quan no es pugui garantir la distància física amb la resta de persones que no formin part de la mateixa unitat familiar.

«A la vinya, en família» és una experiència inclosa dins el cicle d’activitats familiars «Viu Montblanc en família» i està emmarcada dins la iniciativa d’intervenció coordinada PECT TurisTIC en família, operació La història fa turisme. El mes de febrer es va estrenar l’edició 2020 amb un taller de turisme familiar que va permetre detectar mancances i necessitats que té Montblanc per millorar com a destinació familiar, i recentment s’ha celebrat una plantada de safrà.

Cartell A la vinya, en família 2020

 

Accions del document