Clickània

VENDA D'ENTRADES DE CLICKÀNIA 2021

MIRA EL VÍDEO DE CLICKÀNIA

El festival de clicks de playmobil s'ha convertit en el segon moment de l'any amb major nombre de visitants a Montblanc, després de la Setmana Medieval de la Llegenda de Sant Jordi.

Una combinació d'exposicions, punts de venda especialitzats, activitats paral·leles i molt variades, i la participació directa del públic amb concursos i tallers en un ampli espai del recinte històric de Montblanc tot plegat perquè els visitants passegin per carrers i places i gaudeixin d'una de les viles medievals més ben conservades de Catalunya

Per respondre millor a les necessitats dels visitants i especialment, garantir-ne la seva comoditat, el festival se celebra dos caps de setmana i està adreçat als aficionats i col·leccionistes de Clicks de Playmobil, però també a curiosos. Està pensat per a aquells qui volen gaudir d'una exposició original i curiosa i aquells qui desitgen adquirir peces singulars.

COVID-19

La crisi sanitària que estem vivint degut a la COVID-19 i totes les mesures de prevenció requerides per evitar la propagació de la pandèmia, sobretot en espais tancats, fa que que la logística i organització del festival sigui inviable per mantenir la qualitat de l’esdeveniment.

L’edició prevista per aquest any es posposa pel 2021, concretament els dies 9, 10, 11, 12, 16 i 17 d'octubre de 2021. L'organització ha decidit mantenir tota la programació de cara a la propera edició.

Accions del document

Et pot interessar...