Una obra de l’artista Natan Tarragó protagonista del cartell de Clickània 2021

La tretzena edició del Festival de Playmobil s’ha ajornat fins l’any vinent

07/10/2020

 

Aquest dimarts s’han presentat el cartell i les dates de la tretzena edició de Clickània, el Festival de Playmobil de Montblanc, acte que ha servit per visibilitzar el relleu a la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Montblanc, en què Oriol Pallissó ha passat el testimoni a Núria Besora.

A finals de juny es va anunciar que Clickània no se celebraria enguany i que es postposava a 2021.

Coincidint amb les dates tradicionals del festival, que hauria començat el proper dissabte 10 d’octubre, l’Ajuntament de Montblanc presenta el cartell amb unes dates que s’espera siguin definitives: 9, 10, 11,12, 16 i 17 d’octubre de 2021.

Per primera vegada el festival tindrà un cartell que s’ha fet a partir d’una obra pictòrica. Fa més d’un any es va fer l’encàrrec a l’artista montblanquí Natan Tarragó qui va fer una proposta de quatre obres. Una ha estat escollida com a cartell i una altra com a banderola de farola, a partir de la qual més endavant es farà marxandatge.

Precisament ahir es va signar un acord de cessió de les obres per part de l’autor. Es tracta d’obres plenes de color, amb molts detalls que recorden plànol de Montblanc, amb els edificis on tenen lloc les activitats del festival, i es vinculen amb les tradicions locals, la infantesa i, és clar, el món Playmobil.

Clickània és el segon gran esdeveniment turístic després de la Setmana Medieval de la Llegenda de Sant Jordi, amb capacitat per atraure més de 15.000 visitants. És per això que es va insistir molt en què el model de festival s’haurà d’adaptar als requeriments de seguretat sanitària. Un avantatge en aquest aspecte és que la tretzena edició tindrà sis dies de celebració i això pot ajudar a distribuir millor els visitants. Es treballarà especialment en el sistema de venda d’entrades i gestió d’aforaments.

 

Accions del document