L'Oficina de Turisme de Montblanc posa a la venda les entrades de Clickània 2018 i comencen les inscripcions al concurs de diorames

Les entrades es podran adquirir fins l'11 d'octubre i permeten evitar cues els dies del festival de Playmobil.

17/09/2018

Des d'aquesta setmana ja es poden adquirir les entrades per a l'onzena edició de Clickània, el Festival de Playmobil de Montblanc, que enguany tindrà una durada de cinc dies repartits en dos caps de setmana: 12, 13 i 14 d'octubre i 20 i 21 d'octubre.

Per tal de poder estalviar les cues des de fa anys que l'Oficina de Turisme de Montblanc posa a la venda entrades durant les setmanes prèvies al festival. Qui vulgui adquirir-les hi ha d'anar en el següent horari: feiners de 9h a 17h, dissabtes de 10h a 14h i de 16h a 19h i diumenges de 10h a 14h.

Els preus de les entrades són els mateixos dels últims anys, sempre populars: fins a 6 anys gratuït, de 7 a 13 anys 2€, més de 14 anys 3€.

Hi ha l'opció de comprar una entrada per a dos dies del festival: fins a 6 anys gratuït, de 7 a 13 anys 3€, més de 14 anys 4€.

 

D'altra banda, també s'ha iniciat el període d'inscripció al concurs de diorames que té lloc a l'antic hospital de Santa Magdalena. Per a cada cap de setmana del festival s'hi ha programat el muntatge, l'exposició dels diorames i l'acte de lliurament de premis.

L'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Montblanc s'encarrega de la redacció de les bases, de les inscripcions, del control de muntatge i desmuntatge, de la vigilància i de coordinar el veredicte del jurat.

Les principals característiques del concurs queden recollides a les bases que es poden consultar al web www.clickania.cat i se'n farà recordatori des dels comptes de Montblanc Medieval a les xarxes socials.

 

Alguns dels detalls més rellevants a tenir en compte són:

  • Un mateix diorama podrà ser realitzat per un màxim de 2 participants

  • Per fer el diorama es disposarà d'un espai de 70x70 cm.

  • Els diorames que participin al concurs el primer cap de setmana es muntaran el dijous 11 entre 18h i 20,30h

  • Els diorames que participin al concurs el segon cap de setmana es muntaran el divendres 19 entre 18h i 20,30h

  • El desmuntatge es farà el diumenge 14 i el diumenge 21 un cop acabada la cerimònia de repartiment de premis que tindrà lloc a les 13,30h.