L'Oficina de Turisme de Montblanc comença les inscripcions al concurs de diorames de Clickània 2017

El festival de Playmobil complirà la 10a edició i tindrà una durada extraordinària de deu dies.

15/09/2017

Clickània, el Festival de Playmobil de Montblanc, arriba enguany a la desena edició, i tindrà una durada excepcional de sis dies repartits en dos caps de setmana: 12, 13, 14 i 15 d'octubre i 21 i 22 d'octubre.

Com passa tots els anys el festival té com a objectiu que els visitants se sentin protagonistes i per això es fomenta la seva participació. Per aquest motiu no faltarà el concurs de diorames, que ja s'ha convertit en un clàssic perquè es fa des del primer any de Clickània.

Des que el festival té una durada de dos caps de setmana el concurs de creació de diorames de Playmobil també es va adaptar a aquesta ampliació. En disposar de més dies de celebració el concurs es pot obrir a més participants.

El concurs de diorames se celebra a l'antic hospital de Santa Magdalena, on cada cap de setmana s'hi ha programat el muntatge, l'exposició dels diorames i l'acte de lliurament de premis.

L'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Montblanc s'encarrega de la redacció de les bases, de les inscripcions, del control de muntatge i desmuntatge, de la vigilància i del veredicte del jurat.

Les principals característiques del concurs queden recollides a les bases que es poden consultar al web www.clickania.cat i se'n farà recordatori des dels comptes de Montblanc Medieval a les xarxes socials.

Alguns dels detalls més rellevants a tenir en compte són:

  • Un mateix diorama podrà ser realitzat per un màxim de 2 participants

  • Per fer el diorama es disposarà d'un espai de 75x75 cm.

  • Com a fet excepcional, els diorames que participin al concurs el primer cap de setmana es muntaran el dimecres 11 entre 18h i 20,30h

  • Els diorames que participin al concurs el segon cap de setmana es muntaran el divendres 20 entre 18h i 20,30h

  • El desmuntatge es farà el diumenge 15 i el diumenge 22 un cop acabada la cerimònia de repartiment de premis que tindrà lloc a les 13,30h.