Es posen a la venda les entrades de Clickània

L’aforament al Festival de Playmobil de Montblanc és limitat a 2000 persones per dia i caldrà fer la reserva i el pagament on-line

20/09/2021

El dimecres 15 de setembre s’han posat a la venda les entrades per a la tretzena edició de Clickània, el Festival de Playmobil de Montblanc que se celebrarà els dies 9, 10, 11, 12, 16 i 17 d’octubre.


L’Ajuntament de Montblanc, organitzador del festival a través de l’Oficina de Turisme, ha adaptat el programa a la nova situació provocada per la pandèmia. Malgrat la incertesa durant els mesos de preparació i moltes limitacions obligades, el festival tindrà una estructura similar a la de les darreres edicions, amb una durada de sis dies repartits en dos caps de setmana.


Una de les principals novetats serà el procés per adquirir les entrades i l’aforament limitat per hores a l’exposició central que tindrà lloc a l’antiga església i claustre de Sant Francesc. Les entrades estan a la venda a Codetickets i s’hi pot accedir per la pàgina www.clickania.cat


Cada dia de festival, l’espai central es podrà visitar en franges de dues hores: de 10h a 12h, de 12h a 14h, de 15h a 17h i de 17h a 19h. Hi ha una limitació a 400 entrades per franja. Al migdia hi haurà una hora d’aturada per a tasques de neteja.


El preu de les entrades és de 4€ per als majors de 14 anys, 2€ entre 7 i 13 anys i gratuït fins a 6 anys.


Les entrades donen dret a accedir a l’espai central de l’exposició només dins la franja escollida, però de 10h a 19h permeten l’accés a la zona de botigues instal·lada en una carpa a la plaça de Sant Francesc i als espais d’exposició de diorames ubicats al CIAR, Centre d’Interpretació de l’Art Rupestre, i l’església de Sant Marçal (un espai que s’estrena enguany). També es podrà visitar l’antic hospital de Santa Magdalena on hi haurà l’exposició dels diorames participants al tradicional concurs.


Els canvis obligats per la pandèmia també han afectat el desenvolupament del concurs del click amagat. Seguirà consistint en trobar clicks ambientats en la Setmana Medieval de la Llegenda de Sant Jordi de Montblanc que estaran amagats en aparadors de comerços de la vila. Hi haurà una butlleta de participació com els altres anys. La novetat és que no s’ha de tornar la butlleta amb les respostes. Aquest pas es farà a través d’un codi QR i 15 minuts abans del tancament diari de la fira es realitzarà un sorteig entre els encertants.

Accions del document