Els dioramistes i botiguers que vulguin participar a Clickània poden fer la sol·licitud telemàtica fins a final de març

El 12è Festival de Playmobil de Montblanc tindrà una durada de quatre dies: 12, 13, 19 i 20 d'octubre.

04/03/2019

L'Oficina de Turisme de Montblanc ha iniciat el procés d'inscripció de dioramistes i botiguers que prendran part a la dotzena edició de Clickània, el festival de Playmobil de Montblanc.
Des de mitjans de febrer els interessats es poden descarregar les bases de participació a través del web www.clickania.cat i omplir un formulari per sol·licitar poder ser un dels encarregats de muntar diorames o bé de disposar un espai de venda especialitzada.
El festival tornarà a omplir el recinte de Sant Francesc durant dos caps de setmana d'octubre, els dies 12, 13, 19 i 20. Altra vegada tindrà una durada de quatre dies, després de diverses edicions extraordinàries de cinc o sis dies quan el festiu 12 d'octubre és intersetmanal.
Als dioramistes se'ls demana que acreditin experiència en aquest tipus de muntatges, que proposin temes originals i posades en escena inèdites, i que s'adaptin a les mides de diorames que suggereix l'organització.
En el cas dels botiguers també es mira de garantir l'especialització i que els visitants puguin trobar peces úniques, descatalogades i les darreres novetats.
El període d'inscripció es tancarà el 31 de març. A partir d'aquell moment l'organització farà la tria dels dioramistes. Es tracta d'un concurs en el qual el premi és participar a Clickània i una quantitat en metàl·lic en funció de les dimensions del muntatge.
L'organització notificarà quins han estat els dioramistes i els botiguers escollits i s'iniciaran les tasques de distribució dels diorames. També s'anunciaran els temes que protagonitzaran una edició que, com cada any, presentarà novetats al mateix temps que consolidarà les propostes que més agraden al públic.